ROK 2001

 

Od roku 2001 - změna sídla firmy na Těšínská 20,29 Opava. Motoscoot se stal oficiálním dealerem YAMAHA, APRILIA, JAWA a prodejcem motocyklů Cagiva. Byl oddělen prodej nových a ojetých motocyklů.

V tomto roce byla firma Motoscoot hlavním sponzorem Milana Rozsypala (kaskadér roku 2001).

P. Brída přišel (v souvislosti s masivním nástupem motocyklů z Číny do Evropy) s myšlenkou využít  spolupráce českých firem jako je např. JAWA k posílení pozice v Evropě. Tato myšlenka se později realizovala až v roce 2006. Do té doby pracoval Motoscoot samostatně - sami jsme dováželi, vyváželi, homologovali  a prodávali (v letech 2005 a 2006 jsme se tak stali nejúspěšnějšími prodejci).

 

Březen

Předváděcí akce pro zákazníky 

 

 

ROK 2002

 

Od roku 2002 - oficiální dealer značky Aprilia. Motoscoot má největší nabídku VLASTNÍCH MOTOCYKLŮ (nekomisních) a skútrů v ČR. (přes 100ks velkých moto a přes 130 skútrů). V tomto roce jsme úzce spolupracovali s Markem Matouškem (mistrem ČR ve STUNT RIDINGU)a také jsme jako dealeři JAWY přes našeho japonského partnera zrealizovali export 5 vzorků JAWY na Srí Lanku.  Jednalo se o součást výběrového řízení na statní zakázku na dodávku několika desítek tisíc motocyklů, kterou nakonec vyhrál jiný výrobce.

 

ROK 2003

Stali jsme se výhradním dovozcem značky Chunlan pro střední Evropu, východní Evropu a Německo a významnými sponzory CZECH DRAG TEAMU. Jezdec Richard Voltr se stal minstrem ČR v kategorii MODI FOUR.

 

ROK 2004

 

Od roku 2004 jsme rozšířili sortiment a modely značky CHUNLAN a od jeho počátku budujeme celoevropskou síť prodejců pro značky CHUNLAN a TMEC, založeno první zastoupení na Slovensku.

Únor

Stali jsme se výhradním dovozcem nové značky TMEC (čti týmek) pro Evropu.

 

Květen

Jsme oficiálním dealerem MALAGUTI pro severní Moravu.

 

Listopad

Postoupili jsme dále a stali jsme se akciovou společností. Došlo k fůzi Motoscoot s.r.o. s akciovou  společností AVANTICAR a.s., kterou taktéž vlastnil p. ing. Pavel Brída a vznikl Motoscoot a.s. se sídlem v Praze, ale s hlavní pobočkou v Opavě. Touto cestou jsme ještě více zprůhlednili naše podnikání a mohli tak i zkvalitnit služby pro vás, naše zákazníky.

 

V roce 2004 TMEC Tiger 125 nejprodávanější chopper v ČR!

 

ROK 2005

 

Únor

Proběhla ojedinělá akce v historii prodeje motocyklů v ČR (nazvaná v motorkářských médiích jako akce  století) - za 5 hodin prodáno 648 ks Betek na jednom místě jednotlivým fyzickým osobám.

 

Květen

Přišlo do Ostravy na akci Made in Motoscoot více jak 1500 lidí. Na akci spojené s prezentací firmy vystoupil Petr Kuchař, bylo možno svézt se na čtyřkolce a večer si užít koncert kapel.

 

Srpen

Rozšířili jsme prodejní prostory v Opavě o tzv. skleník (nyní máme 3 samostatné prodejny v Opavě).

 

Prosinec

2.12.2005 Motoscoot - podepsána licenční smlouva o užívání ochranné známky JAWA s vlastníkem ochranné známky a úzké spolupráce s Jawou (Týnec). Motoscoot a.s. se stává členem JAWA rodiny, v oblasti výroby i vývoje a prodeje motocyklů.

K 31.12.2005 Motoscoot - prodáno za rok 2005 celkem 2 359 nových motocyklů jako celků jen v ČR, mimo export do jiných zemí.

 

© 2017 - 2024 Motoscoot, cloudový skladový systém Macros