Leden

Oficiální představení našeho nového produktu - ekologického: JAWA e-kolo, s vlastním designem, výbavou, důkladně odzkoušeného a prověřeného produktu vyráběného pouze z kvalitních materiálu vč. nizké hmotnosti celého Jawa e-kola a to 24 kg, kdy jsme tedy tímto našim Jawa e-kolem od roku 2011 s použitím vyhradně kvalitní- lion battery rozšířili portfolio naších vlastních již stávajících a úspěšných produktů jako je Jawa Betka a Jawa New Pionýr.

 

Únor

Otevření Národního technického muzea.

K 20. vyroči firmy dodavan zlaty slitek ke vsem nasim produktum.

 

Březen

Vlastní návrh designu úpravy pro naší Jawa Betka rybářská, golfová, myslivecká.

 

 

Duben

prestižní moto výstava v nákupním centru Olympia Brno, kdy Motoscot a.s. byl hlavním partnerem výstavy vč. doprovodného programu.

 

Květen

Náš Motoscoot bar v Tesco Opava - hlavní partner akce pro děti a dospělé vč. celodenního programu, přehlídky, tance, skupiny, výstavky atd.

 

Červen

Motorkářský stolek z Motoscootu v pořadu Jak se staví sen X na Primě a článek v magazínu bydlení na iDNES.cz.

14.6.2011 představení Velor-x-trike a vlastních produktů JAWA pro USA trh studentům z Austinu ze ST.EDWARD´S UNIVERSITY. Foto zde.

 

Srpen

Probíhá první testování plně automatického motoru do naší Jawa betky či pionýra ve 12V verzi, který jsme vyvinuli ve spolupraci s firmou TMEC.

 
 

Říjen

test Velorexu na TV Barrandov více zde

 

Leden - Prosinec

Naše investice v Číně do čínských dětí. Jako kluk z učitelské rodiny se zkušenostmi v rodině a s práci s dětmi. Naše otevřené první lanové centrum a investice v Číně pro čínské děti a mládež (education-sport-enjoy) na cca. 6 000 m2 v centru 7 mil. města Wuxi nedaleko od Shanghaje.

 

 

© 2017 - 2024 Motoscoot, cloudový skladový systém Macros