Leden

Vystava prestaveb v Praze v oobchodnim centru Arkady s pozvanim na prvni rocnik vystavy Motosalonu do Brna pod nasim nazvem:custom culture.CECC.

 

Únor

Současné foto z prodejny v Opavě.

  

 

Leden - březen

Osobne Pavel Brida pritomen vice jak dva mesice jednorazovy pobyt pro dalsi rozvoj novych projektu v Cine. Prezentace ceskych vyrobku v Cine s ochutavkou a predstavenim v nasi a pred nasi kancelari Poseidon www.europefood.cn My jako zastupce: Hame, AR trade - napoje, Semix-musli, Goldim ,tretters a Mattoni.

Na fotce c.2 v nasi kancelari majitel nejznamejsiho retezce na potraviny a napoje: Amazon v Jiangsu province Mr.Carl Qin.

 

Březen

Výstava MOTOSALON v Brně a náš nultý roční CUSTOM CULTURE:  www.ce-customculture.cz.

 

 

Květen

Výstava SIAL v Šangaji, největší výstava na světě svého druhu v našich dalších aktivitách, kde jsme měli stánek: www.europefood.cn.

 

Červenec

Cestování a otevření cestovky pro cestování po Japonsku a Číně na motorce (viz. článek Motoroute 8/2014 + export našich zakázkových stolků do Číny (viz. odkaz katalogy zde: katalog 1 a katalog 2).

Cestovani—info 1

 

 

Návštěva Tokyo motor show 2001.

 

Srpen

Ve spolupráci spolu s TMEC, premiéra a uvedení nového modelu na bázi úspěšného motarda-enduro a nyní nové TMEC 125—sportovní—cestovní motocykl pro mladé (viz.  Hyperlevy , Slevomat ).

 

Září

Přednáška o Japonsku a Číně na motosrazu. Více ZDE

Novinka—Cestování na motocyklu po Japonsku a Číně.

Spolupráce  s časopisem TopClass a serverem iluxus.cz

 

Září - říjen

Výstava přestaveb v nákupním centru Olympia Teplice.

 

 

Říjen

otevření nového projektu pro Opavu, www.rezidence-novasypka.cz

© 2017 - 2024 Motoscoot, cloudový skladový systém Macros